Tränings dvd:n: Platt mage och stark rygg.



Det finns fyra olika program. Jag valde den lättaste. Och jag körde i 15 min. Och det var jobbigt. Mest jobbigt för ryggen. Jag har verkligen svag rygg! Och det är ju vikitgt att ha en stark rygg för att orka hålla upp kroppen och inte få ont i ryggen.

Men jag gillar den, och kommer fortsätta med den. En dag kanske jag klarar den svårare delen.

Jag tycker den var jätte bra! Bra övningar. Inte bara dom här vanliga som man brukar göra.


Dom har tydligen 4 olika dvds. Jag ska betala för den sista också som är om förbränning.

Kramar/S

Herre gud vad många inlägg det blev nu:)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Sv: Tack för alla dina peppande ord! :D



Kan tänka mig det, att det lätt blir en ursäkt att "mindre är bättre än mer" liksom :P Men just att du inser att du haft ett så stort beroende är ju ett steg helt i rätt riktning och sen är det ju bara att långsamt försöka trappa ner... Eller bara och bara, det är ju inte så lätt som det låter :P Jag var själv sockerberoende (godis) innan jag började med pulvret så vet hur jobbigt det är... Håller tummarna för dig i alla fall!! :) Nästa mål blir kanske en 33 cl varannan dag? ;)



För mig tog det faktiskt nästan tre veckor innan jag kom in i ketonfasen! Det ska tydligen vara extremt länge, normalt är 5 dagar vad jag har förstått :P Så nu i efterhand är jag imponerad att jag stod ut ;)



Egentligen saknar jag inte direkt någon mat måste jag säga :S Visst blir jag sugen ibland, men då är det oftast på t.ex. kycklingsallad, kött och sån mer nyttig mat :) Ibland blir jag ju sugen på skit, igår t.ex. lockade vitlöksbröd ;) Men överlag mer nyttiga saker även om jag numer är "mätt" och nöjd med sopporna faktiskt :)



Kram kram

2010-03-26 @ 15:01:55
URL: http://kalorigris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0